ד"ר סיגל אילת-אדר - תזונה
תואר ראשון: תזונה – בהצטיינות, האוניברסיטה העברית
תואר שני: פיזיולוגיה ופרמקולוגיה – בהצטיינות, אוניברסיטת תל אביב
תואר שלישי (PhD): אפידמיולוגיה תזונתית ורפואה מונעת – אוניברסיטת תל אביב
פוסט דוקטורט –MedStar Health Research Institute- המסונף לאוניברסיטת ג'ורג'טאון בוושינגטון, ארה"ב
ניסיון קליני טיפולי
עובדת כדיאטנית קלינית מ- 1991
מתמקדת בטיפול בהרזיה, גורמי סיכון למחלת לב והפרעות אכילה
פעילות מקצועית
מרכזת הפורום לתזונת ספורט בעמותת הדיאטנים בישראל – עתיד
מנהלת פרויקטים בתזונה קלינית במערכות גדולות
יועצת מדעית לתעשיית המזון
מנהלת פורום לאנשי מקצוע
פעילות אקדמית:
מרצה בכירה במכללת האקדמית בוינגייט, בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב, בחוג לתזונה באוניברסיטה העברית ובקורסי התמחויות לרופאים.
מרצה בכנסים בינלאומיים, מפרסמת ושותפה לשיפוט עמיתים (Reviewer) בעיתונים מדעיים