- אודות
- המסלול האקדמי
-
- לימודי תעודה
- מכינות
- רישום לתואר ראשון
| | 12/04/2015
ביום שני ה-23.3.15 נפתח המקצה בזינוק מוקדם בשעה 7:00. בתחרות זו ייצגו את המכללה שתי סטודנטיות: דניאל רוטנר וירדן הר-לב ושישה סטודנטים: יותם כהנא, קוסטה רייכלין, לי דולב, דודי פריינטי, יעקב גרוס ודני רואס. מכלל המוסדות האקדמיים השתתפו בתחרות 46 משתתפים.
הניקוד הקבוצתי המצטבר של סך המיקומים דירג את הבנות במקום ה – 2 (לאחר קרב צמוד מול הטכניון) ואת הבנים במקום ה – 3.
ראוי לציין, כי זו פעם ראשונה בהיסטוריית המכללה שנבחרת האקווטלון של הבנים מתברגת בפודיום הכללי, הישג יוצא מן הכלל המהווה קרש קפיצה לשנים הבאות.
הדבר המשמעותי שבלט לעין במשך ארבעת הימים הללו היה גאוות היחידה של הנבחרת כולה. זו השנה השלישית שאני נוסעת לאליפות החורף באילת (שנה שנייה גם בתור מאמנת) והרגשתי כי הפעם הנבחרת מגובשת יותר מתמיד. הפרגון והלכידות היו מורגשים מכל עבר החל מביצוע אימוני חידוד משותפים, דרך ארוחות ערב יחד ועד לעידוד בתחרויות אחד של השני השכם בבוקר. לדברי המאמנת ירדן הר לב: " זה ההישג הגדול שלנו. תארים אפשר להרוויח ואפשר להפסיד אבל רוח לא. שמכאן והלאה נשמור על הרוח במיטבה ונמשיך לייצג בכבוד את המכללה."