אכלנים יקרים, הרגלנו את גופנו לרעלים המשמשים אותנו כפיצויים בחיים, אך עוד לא מאוחר לעשות שינוי. ביצוע מעקב אחר מה שאנו אוכלים מסייע לנו להבין המון דברים, השינוי מתחיל מבפנים.....
כולנו מייחלים לחיים דבש, מתוקים, מגוונים, אנרגטיים ובריאים, אך בדרך כלל מחכים או מוצאים תירוצים שונים מדוע זה לא הזמן הנכון לעשות את השינויים הנחוצים. אין טעם להפוך החלטה שכזו לעוד ניסיון כושל. כדי לעשות שינויים כבדי משקל שיתרמו לעליה באיכות החיים, אין צורך לחכות לראש השנה או לאירוע מיוחד, ואפשר בכל רגע לצאת לדרך חדשה.
מכל עבר יורים לעברינו מטר של טיפים ואינספור עצות שונות לחיים טובים, אך הגיע הזמן להישיר מבט, להסתכל על עצמנו במראה ולבחון איך אנחנו באמת חיים.
מתחילים לעקוב אחרי מה שנכנס לפה
ראשית, ערכו במשך שבוע שלם מעקב אחרי התזונה היומית שלכם, העצלנים שבינינו יוכלו להסתפק גם בשלושה ימים. ציינו לעצמכם את השעה ואת מרכיב התזונה, לדוגמא: שעה 12:00- לאפה עם שווארמה, טחינה וחמוצים, שעה 16:00 – חצי חפיסת שוקולד וכו'.
הכתבה נכתבה ע"י ליאת לוי, בוגרת ארבע שנות לימודי נטורופתיה בקמפוס וינגייט. במקביל שילבה לימודי תעודה בתחום האימון הגופני: תעודות כמאמנת כושר, מאמנת קטינים וקבוצות ותעודה בתזונת ספורט.
מתמחה בהקניית הרגלים לאורח חיים בריא, בקרת משקל וטיפול בפתולוגיות שונות, תוך שילוב הרגש בגוף.
היום: בעלת קליניקה פרטית לנטורופתיה, מטפלת בקופת חולים כללית כנטורופתית, מעבירה סדנאות והרצאות לבקרת משקל ואורח חיים בריא ואסיסטנטית של מגמת הנטורופתיה במרכז האקדמי לוינסקי-וינגייט (קמפוס וינגייט)